сряда, 8 септември 2010 г.

Камбанката звъни за късмет

КАМБАНКАТА ЗВЪНИ ЗА КЪСМЕТ
РАЗМЯНАТА НА КАМБАНКИ В ЗНАК НА ЛЮБОВ И ПРЕДАНОСТ Е ЗАБРАВЕНА ДНЕС ТРАДИЦИЯ. ЖАЛКО - ЗАЩОТО ДА ДАРИШ НА ИЗБРАНИКА СИ КАМБАНКА ОЗНАЧАВА ДА ПРОГОНИШ ОТ НЕГО ЗЛИТЕ МАГИИ И НЕЩАСТИЯТА.

КЪДЕТО СЕ ЧУВА БЛАГОЗВУЧЕН ЗВЪН, НЯМА МЯСТО ЗА СЪЛЗИ И ПЕЧАЛ.

НО НЕ ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО - НЕЖНАТА МЕЛОДИЯ ИЗПЪЛВА ДУШАТА С ХАРМОНИЯ, ВЪЗВРЪЩА ЗАГУБЕНИТЕ СИЛИ. С ТАКЪВ ТАЛИСМАН ЧОВЕК ПОСРЕЩА С УСМИВКА ВСЕКИ НОВ ДЕН...

ПОБЕДАТА ЩЕ БЪДЕ С ВАС!

Златната камбанка /или от друг жълт метал/ е най-вече за неуверените в себе си хора, а също за онези, които най-много на света се страхуват от промените. Учете се да властвате над себе си, а камбанката - било то висулка или колие - ще ви помага в това. Благодарение на подкрепата на талисмана по-бързо ще се освободите от тревогите и съмненията и ще правите всичко с по-голяма лекота.

Сребърната камбанка е талисман съветник. Ако не успявате да вземете някакво решение, ако не знаете какво да изберете, какво да предприемете, не се паникьосвайте. Просто слушайте как звъни вашият сребърен "подсказвач", и решението ще дойде от само себе си. Не се съмнявайте, че то ще се окаже единствено вярното.

Бронзовата камбанка е талисман на воините. От нея обаче има много по-голяма полза в мирно време, защото тя е истинска находка за хората, опасяващи се да отстояват открито своето мнение или да участват в конфликти. Стига сте преглъщали обидите мълчаливо! Снабдете се с бронзова камбанка /висулка, звънец за врата/ - и на бой! Бъдете сигурни, че победата ще бъде с вас!

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ И БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!

Камбанката от брезова кора отървава от нощни кошмари и лоши сънища, затова е добре да се държи в спалнята. Този талисман е чудесно средство срещу главоболие и безсъние и е подходящ за всички без изключение.

Сламената камбанка е крехък, но могъщ талисман. Той избавя притежателя си от множество проблеми, подсказвайки му навреме вярната линия на поведение. Сламената камбанка облекчава съществуването на склонните да драматизират всичко, помагайки им да станат непукисти - в добрия смисъл естествено.

ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ

Керамичната камбанка е талисман на домашното огнище. И най-неуютната ергенска бърлога ще стане приятно местенце, когато собственикът й я украси с глинени камбанки. Особено ако са направени във вид на забавни животни. Камбанката тигърче например ще напълни дома ви с книги и списания, защото собственикът на такъв талисман пламва от желание да повиши интелекта си.

Камбанката кученце води в дома ви добри хора, интересни събеседници и верни приятели, които няма да ви изоставят в беда и ще ви подкрепят в труден момент. А камбанката маймунка ще се погрижи собственикът й колкото се може по-скоро да се сдобие с втора половинка...

Камбанката с изображение на зодиакалния знак е добра алтернатива на обикновения медальон. При това е по-действена - ако нещо не потръгне така, както бихте искали, просто звъннете с камбанката, и звездите ще ви се притекат на помощ.Сигнатура:
Капката дълбае камъка не със сила , а с постоянството си.........
пъстрооката

Няма коментари:

Публикуване на коментар